Не знаю, що тут ще за новини писати.
Куплю планки пам"яті DDR PC2100
    Ентер.Львів   Гаррі Поттер - український сайт

Голосування

Коли, на вашу думку, можна зробити аборт?

Це справжнє дітовбивство, не можна у жодному разі до нього вдаватися
Лише у дуже скрутній ситуації
Якщо "заліт" перенреслює всі плани дівчини/жінки.
Ненароджена дитина - ще не людина, тому нема нічого страшного в аборті

Автор Тема: АБОРТ - кого ми позбавляємо життя?  (Прочитано 1459 раз)

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Шанування: 34
  • Стать: Жіноча
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
Так само мають право на життя дорослі.
Я згодна, Ухфіро. Ми всі маємо право жити. А забирати життя має право лише Бог.
Дотик смутку ніжно кличе в покій снів, і біль шепоче свої вірші, пестить твою душу тихо гострим лезом. Ти смієшся рідше з плином днів, і неба ти торкнутись хочеш і своїх снів, ти кличеш мене та чому так пізно?
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
  • Шанування: -911
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
А забирати життя має право лише Бог.
І він може це робити руками людей.

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
Хм... Я думаю, що це називається вбивством.
Дотик смутку ніжно кличе в покій снів, і біль шепоче свої вірші, пестить твою душу тихо гострим лезом. Ти смієшся рідше з плином днів, і неба ти торкнутись хочеш і своїх снів, ти кличеш мене та чому так пізно?

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
    • Перегляд профілю
Називати можна, як завгодно - результат один.

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
Так,звичайно - однією людиною менше...

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
    • Перегляд профілю
кожен день вмирають мільйони - маєш за кого переживати  :)

18 тысяч детей на земном шаре каждый день умирают от голода и недоедания. Всего в мире 850 млн людей ведут полуголодное существование.

В мае 2006 года детский фонд Организации Объединенных Наций ЮНИСЕФ сообщал о том, что свыше 5 млн детей в год по всему миру умирают от голода.

Каждый день в России из-за курения умирают более тысячи человек.

От работы в мире каждый день умирает 6300 человек

ну і т.д.

залишіть жінок у спокої...

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
В кожному з нас частинка Бога, тобто кожен неповторний - єдиний у всесвіті екземпляр. Я не маю переживати за втрату такого цінного експоната?
Люди гинуть сотнями щодня, проте це - зовсім інше...
Коли вмираєш від куріння - сам винен: для чого було курити?
Від алкоголю - те саме
Голод - найстрашніша кара, але якщо влада не може забезпечити людей, це провина влади
А в чому винні діти, які ще навіть не готові народитися?
Коротше кажучи, я проти абортів. Можливо,жінка і має право вирішувати долю дитини, проте я вважаю це гріхом. От і все.

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
    • Перегляд профілю
А гуманно народити людину для страждання (і для страждання інших людей), а головне - на неминучу смерть?

Говорячи "гріх" направо і наліво (і хто тобі дав право вирішувати, що називати ним?), ти цим самим не робиш свої слова більш вагомими. Гріхами нікого не злякаєш... Або ставай кидати каміння, щоб забити грішника.

Ніхто, ще раз повторюся, не вважає аборт чимось позитивним. Для чого повторювати знову і знову цю пісню?

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
Ух, я лише висловлюю свою думку.
Я не встановлюю гріхів. Так мене виховали. Та і не лякаю нікого... Хто захоче, той не грішитиме.
Якщо ніхто не вважає аборт чимось позитивним, то нащо продовжувати цю тему?..
Не можна народжувати дитину на страждання. Дитину народжують з любові і для любові.
І ще: на даний момент я не принижую жінок, що зробили аборт. Дещо можна зрозуміти. Якщо матір хоче вижити, а без аборту це неможливо; якщо дитина народиться калікою і т.п. Ще раз повторю: то був ЇХ вибір.
Ось і все,що я хотіла сказати. Це всього лише влана думка 15-річної дівчини.

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
    • Перегляд профілю
молодець, молодець

Offline Anna Valerious

• форумчанин
  • Душа океану
    • Перегляд профілю
Дуже дякую...

Offline OOHFIRO

• Administrator
  • Вар'ят-балабол
    • Перегляд профілю
http://life.pravda.com.ua/problem/4c2488dfd21fb/

Ембріон не відчуває болю до 24 тижнів вагітності - науковці

Людський ембріон не може відчувати болю до 24 тижнів вагітності, стверджують британські медики, а тому переглядати термін, до якого дозволено аборти, не варто.
Нервові закінчення у мозку ще недостатньо сформовані, щоб відчувати біль - аж до 24 тижня вагітності - офіційно встановленого у Британії кінцевого строку для переривання вагітності, стверджують науковці.

Згідно з результатами дослідження, проведеного фахівцями Королівського коледжу акушерів та гінекологів, ембріон перебуває у "постійному стані схожої на сон несвідомості" навіть після 24-го тижня, повідомляє The Daily Mail із посиланням на The Times.

Це може означати, що аборти на пізніх термінах, дозволені у випадку серйозних патологій або ризику для здоров'я матері, не призводять до страждань ембріона.

"Було очевидним, що зв'язки між периферією та корою (головного мозку) не функціонують до 24-го тижня гестації та, оскільки більшість неврологів вважає, що кора є необхідною для відчуття болю, можна зробити висновок, що ембріон не здатен відчувати біль у жодному вигляді до (цього терміну) гестації", - йдеться у звіті.

"Є все більше доказів того, що плід в утробі ніколи не перебуває у стані справжнього неспання, й підтримується завдяки наявності хімічного середовища у постійному стані схожої на сон несвідомості або наркозу", - зазначають дослідники.

Звіт не дає жодної підстави для того, аби пропонувати переглянути крайній термін виконання аборту, зазначив президент Королівського коледжу професор Аллан Темплтон.

Приводом для проведення спеціального дослідження на цю тему стали суперечки між законодавцями Британії стосовно того, чи варто передивитися дозволені терміни для аборту.

Як заявив у квітні прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон, крайній термін для аборту має бути зменшений до 20 або 22 тижнів.

Противники абортів зазначають, що звіт Королівського коледжу жодним чином не спростовує інших аргументів на користь зменшення терміну аборту.

"Гуманне виконання аборту не виправдовує факту того, що ви перериваєте людське життя", - наголосила керівник організації Comment on Reproductive Ethics Джозефін Квінтавалль.

Афоризми

Господи, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я не можу змінити; мужність, щоб змінити те, що можу; і мудрість, щоб відрізнити одне від другого.
Етінгер

Останні дописи

Житіє моє :) - (Марія Руда)
Сьогодні в 17:23:50
Комп'ютерні ігри - (Cripton Mamontoff)
Сьогодні в 15:16:34
Комп'ютерні ігри - (Cripton Mamontoff)
Сьогодні в 15:08:13
Цьоця: ФОТО ДНЯ - (Марія Руда)
Сьогодні в 14:58:54
Цьоця: ФОТО ДНЯ - (Цьоця)
Сьогодні в 14:41:01