Дурка
Re: Дурка
Цілий день провела в Остіні-година їзди від Сан Антоніо,де я живу.У нас в центрі міста і в Остіні(як я дізналась сьогодні)стоять електронні самокати.Вони просто поодиночно чи по два стоять кругом міста,де люди їх лишили.Ти встановлюєш додаток,вводиш банківську картку,скануєш QR код на самокаті і він вмикається.І ти просто пальцем жмеш"газ" ,а гальма такі ж як у велосипеді.Це шикарний вид транспорту по місту.Весело,легко і недорого.Ми залишили автівку біля ресторану де обідали,взяли самокати і поїхали до річки,в центрі, кататись на байдарках.
А потім поїхали до природнього басейну.Там було багато людей і там є трамплін,для прижків у воду.І весь народ,що в радіусі того трампліна плаває,спостергіє за тим ,як люди стрибають у воду.Коли хтось приземляється на пузо чи на лице,то люди разом роблять розчарований звук:"уууу!" а коли хтось класно стрибає,ще й додає туди якісь фігури,то всі захоплено апплодують.А як маленька дівчинка,років 4,вийшла на трамплін і думала,що за нею не спостерігають-усі почали підтримувати її оплесками і криками:"стрибай!" і вона стрибнула:)
Я сиділи на це все дивилась і думала:"Самокати в Україні були б "розбазарені" і поломані на наступний же день,плюс,скоріше за все,додаток правильно би не працював.А народ біля водойми взагалі би не звертав увагу на людей,які стрибають з трампліну.Бо яке нам діло до людей,які поруч"
Оце повернулась додому
А потім поїхали до природнього басейну.Там було багато людей і там є трамплін,для прижків у воду.І весь народ,що в радіусі того трампліна плаває,спостергіє за тим ,як люди стрибають у воду.Коли хтось приземляється на пузо чи на лице,то люди разом роблять розчарований звук:"уууу!" а коли хтось класно стрибає,ще й додає туди якісь фігури,то всі захоплено апплодують.А як маленька дівчинка,років 4,вийшла на трамплін і думала,що за нею не спостерігають-усі почали підтримувати її оплесками і криками:"стрибай!" і вона стрибнула:)
Я сиділи на це все дивилась і думала:"Самокати в Україні були б "розбазарені" і поломані на наступний же день,плюс,скоріше за все,додаток правильно би не працював.А народ біля водойми взагалі би не звертав увагу на людей,які стрибають з трампліну.Бо яке нам діло до людей,які поруч"
Оце повернулась додому
Як це, яке діло? Я регулярно чую серед ночі і "ууууу" і захоплені вигуки - очевидно, хтось стрибає лицем в салат чи додає якісь фігури з порожніх пляшок.
Та й добре, що водойм в нас мало - й без них потопельників цього року забагато.
І що так не зближує людей, як поїздка у маршрутці? Самокати - це не для Європи і її бруківки.
Та й добре, що водойм в нас мало - й без них потопельників цього року забагато.
І що так не зближує людей, як поїздка у маршрутці? Самокати - це не для Європи і її бруківки.
В тих ваших європах пробують подібну систему впроваджувати зі скутерами. Але люди жаліються, бо користувачі лишають ті дирчики де попало після поїздки - вони ж штрафи не платитимуть.
Так, ніщо так не зближує людей, як ненависть =)
Так, ніщо так не зближує людей, як ненависть =)