Робота форуму, пропозиції, зауваження
Робота форуму, пропозиції, зауваження
Якщо помітили якісь глюки в роботі форуму, щось працює чи відображається не так, як треба, або у вас є пропозиції як щось покращити, пишіть тут.
Якщо не можете відновити пароль, шукайте мене альтернативними методами (або зареєструйтесь під іншим ім'ям і дайте мені знати).
Якщо не можете відновити пароль, шукайте мене альтернативними методами (або зареєструйтесь під іншим ім'ям і дайте мені знати).
Re: Робота форуму, пропозиції, зауваження
Я найчастіше переглядаю форум з мобілки (Андроїд, Гугл Хром). Тому є кілька пропозицій щодо зручності.

Напис "Ваш останній візит.." пропоную перенести десь до низу, це не настільки важлива інфа, аби бути з самого верху, а місце займає. Пімпочку випадного списку пропоную підняти на зображення, бо надто вже близько до "Списку тем" - шоб влучити пальцем треба збільшувати екран, лишній рух.

Все ж пасувало б причепити якийсь плагінчик для аватарок, аби при перегляді теми вони не займали пів екрану, а при потребі тицьнути на неї і вона збільшиться. Ну і якось звичніше, коли назва теми знаходиться над іменем і аватаркою дописувача

"Стандартна відповідь..." фактично дублює по функції кнопку "Відповісти". А я коли сиджу з телефону, зазвичай пишу в "Швидкій відповіді" і вже регулярно плутав на автоматі кнопочки "Відіслати" і "Відповісти". Доводилось поматюкатись. Пропоную або "Відповісти" забрати взагалі, або якось її перейменувати.

З телефону не зміг видалити своє повідомлення в цій темі, вибило ось таку помилку. З компа видалив без проблем.

Напис "Ваш останній візит.." пропоную перенести десь до низу, це не настільки важлива інфа, аби бути з самого верху, а місце займає. Пімпочку випадного списку пропоную підняти на зображення, бо надто вже близько до "Списку тем" - шоб влучити пальцем треба збільшувати екран, лишній рух.

Все ж пасувало б причепити якийсь плагінчик для аватарок, аби при перегляді теми вони не займали пів екрану, а при потребі тицьнути на неї і вона збільшиться. Ну і якось звичніше, коли назва теми знаходиться над іменем і аватаркою дописувача

"Стандартна відповідь..." фактично дублює по функції кнопку "Відповісти". А я коли сиджу з телефону, зазвичай пишу в "Швидкій відповіді" і вже регулярно плутав на автоматі кнопочки "Відіслати" і "Відповісти". Доводилось поматюкатись. Пропоную або "Відповісти" забрати взагалі, або якось її перейменувати.

З телефону не зміг видалити своє повідомлення в цій темі, вибило ось таку помилку. З компа видалив без проблем.
Все слушно - сам кнопки плутаю. Дякую.
Але от з останнім випадком не ясно. Зараз буду дивитись, що сталося взагалі.
Але от з останнім випадком не ясно. Зараз буду дивитись, що сталося взагалі.
не знаю, раніше не пробував)))
Я вже відредагував попередній пост - карочі, треба розбиратись, як ти взагалі зміг витерти повідомлення 

Мда - це глюк самого форуму. Програмістів треба бити по руках.
Зараз поставив обмеження:
2хв на те, щоб відредагувати повідомлення
1хв на те, щоб видалити
Зараз поставив обмеження:
2хв на те, щоб відредагувати повідомлення
1хв на те, щоб видалити
Зробив все, що треба було (наскільки можливо, щоб не встрягати у складнощі).
Ще й кнопочку Останнього повідомлення оформив толково.
Оновіть сторінку, щоб свіжі стилі прописались.
Ще й кнопочку Останнього повідомлення оформив толково.
Оновіть сторінку, щоб свіжі стилі прописались.
круто виглядає!
спасибі!
спасибі!
Дійсно - є проблеми з логінуванням. На мобілі не вдавалося залогінитись - весь час просто викидало на головну.
Треба дослідити.
Треба дослідити.
Я зробив деякі зміни в налаштуваннях - спробуйте логінитись (бажано на мобілах). Як там воно?
- Nilgy Ellrats
Мене успішно залогінило з мобільного
Буду оновлювати код форуму - може сьогодні трохи барахлити.
Карочі, подивіться, чи все норм.
У мене разок глючнуло, коли я написав комент. Але то може бути спочатку.
У мене разок глючнуло, коли я написав комент. Але то може бути спочатку.
- Nilgy Ellrats
Тест. Все ок
В мене спочатку з мобілки не хотіло авторизовуватись ("небезпечне з'єдання, повторіть надсилання форми"), тепер ніби вже ок
Так - ми перейшли з http на https. Тому якщо сторінка була відкрита зі старою адресою, може матюкнутись.
Треба просто тицьнути на якесь посилання чи оновити сторінку.
Треба просто тицьнути на якесь посилання чи оновити сторінку.
Подивився на аукціоні, скільки може коштувати домен forenter.com
Кажуть - 1662 $
Якщо навіть за половину цього продасться, то вже виглядає дуже спокусливо.
В разі чого, форум можу перекинути на Ентер. Ботики вже на Вайбері обживаються.
Так що...
Кажуть - 1662 $
Якщо навіть за половину цього продасться, то вже виглядає дуже спокусливо.
В разі чого, форум можу перекинути на Ентер. Ботики вже на Вайбері обживаються.
Так що...
з тебе по-двадцятці, регулярним відвідувачам 

Купується-продається лише домен (адреса), а не сайт. Те, що на ньому відображається, нікому не потрібно. І показники майже нульові. Так що, в даній ситуації абсолютно все-одно, хто тут був і як часто.
Але без проблем - як продам за 800 баксів, проставлюсь.
Але без проблем - як продам за 800 баксів, проставлюсь.

п'янки це добре)